Dameskleding voor in het najaar

warme omslagdoek

Het is nu nog lekker warm buiten, dus het lijkt nog ver weg: de herfst. Maar toch duurt het niet lang meer voor het zover is, dus het is een goed idee om alvast te bekijken of jouw garderobe al is voorbereid op koudere dagen. Heb jij in jouw kast alleen maar t-shirts, korte broeken en slippers? Lees dan snel dit artikel om erachter te komen welke items onmisbaar zijn voor de koudere dagen die er in het najaar aan zullen komen!

warme omslagdoek

Basics

Een goede basis is belangrijk. Items die echt niet in jouw kledingkast kunnen ontbreken tijdens het najaar zijn bijvoorbeeld een spijkerbroek, een t-shirt met lange mouwen en een vest. Met deze basisoutfit kun je al veel kanten op. Als je een baan hebt waarvoor je nette kleding moet dragen is het daarnaast nog belangrijk om bijvoorbeeld een nette warme jurk te hebben en een panty van een goede kwaliteit. Qua schoeisel zijn voor de herfst laarsjes perfect. Kies bij voorkeur voor laarzen van een goede kwaliteit, zodat ze ook nog de hele winter mee kunnen. Zoek ook een fijne, waterdichte jas. Kies een jas die dikker is dan een zomerjack, maar niet gelijk staat aan een wintersport jas want dat is in de herfst veel te warm.

Aanvullende items

Als je de basis hebt kun je jouw garderobe verder aanvullen met leuke accessoires zoals een sjaal, warme omslagdoek, sieraden en riempjes. Zoek ook een mooie tas die goed matcht met jouw herfst-outfit. Kies bij voorkeur een tas die enigszins waterdicht is, want in de herfst kun je zomaar in een flinke regenbui terechtkomen. Kies een sjaal of een warme omslagdoek die goed past bij jouw jas, wanneer je deze accessoires buiten wilt dragen. Wil je juist een dunne sjaal kopen zodat je deze ook kunt gebruiken wanneer je het binnen koud hebt dan moet deze juist passen bij de kleding die je binnen vaak draagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *