Cadeaus voor baby’s

Op een bepaalde leeftijd zijn er toch veel mensen in je kringen die inmiddels een baby hebben of soon to be parents zijn. Dat worden heel wat babyshowers, kraamvisites en verjaardagen. Elke keer is het dan ook maar weer de kunst om met een leuk cadeautje aan te komen. Zo kun je natuurlijk voor de altijd goed cadeaus gaan als kindermerkkleding of speelgoed. Het is ook begrijpelijk dat je op een gegeven moment misschien even niet weet wat je deze keer mee kunt nemen. Hieronder staan enkele ideeën om je weer van inspiratie te voorzien. 

1. Speelkleed

Een wat groter cadeau is een baby speelkleed. Dit bestaat uit een dekentje met daarboven eigenlijk een frame waar verschillende soorten speelgoed aanhangen. Denk maar aan kleine knuffeltjes en rammelaars. Op deze manier kan de kleine zich al spelenderwijs ontwikkelen. Ook is het nog eens comfortabel omdat de baby op een lekkere, zachte deken ligt. Ze zijn in heel veel varianten beschikbaar waardoor je eigenlijk altijd wel een leuke kunt vinden die bij het kind past en waar de ouders ook blij mee zijn. 

2. Kinderkleding

Als je zelf ouder bent of je hebt ouders in je kringen dan herken je het vast wel. Je hebt aardig wat kleren nodig vanaf het moment dat jouw baby geboren is. Niet alleen omdat de kleintjes er supersnel uitgroeien, maar ook omdat er op die jonge leeftijd aardig wat wordt geknoeid. Zo blijf je bijna aan de gang met het wisselen van outfits. Kleding is dus eigenlijk wel een altijd goed cadeau. Er is tegenwoordig veel in de in de winkels en online verkrijgbaar zo ook bijvoorbeeld hippemensjes merken babykleding. Zo kun je altijd wel een leuk item vinden wat bij de baby en de smaak van de ouders past. 

3. Jumper

Een wat duurder cadeau is een jumper. Deze is wel pas te gebruiken wanneer de baby een aantal maanden oud is, maar je kunt hem natuurlijk wel op elke leeftijd cadeau doen. Een jumper is eigenlijk een schommelstoeltje in een frame waar allerlei attributen aanhangen. Knuffeltjes en speelgoed wat geluid maakt. Zo kan de baby op een gecontroleerde manier al spelenderwijs alles gaan ontdekken.  

4. Leesboek

Leren lezen doen we allemaal en daar beginnen we al van jongs af aan mee. Zo zijn er veel leesboekjes te krijgen voor de allerkleinsten. Bijvoorbeeld een boekje met boerderijdieren waar de kleine op kan drukken en dan het bijpassende geluid hoort. Wanneer het kind al wat ouder is kun je natuurlijk ook een boekje met meer tekst cadeau doen, dan kunnen de ouders daaruit voorlezen op de dag of voor het slapengaan. 

5. Knuffel en knuffeldoekje

Een cadeau die de babykamer niet alleen gezelliger maakt, maar ook nog eens troost biedt aan de kleine is natuurlijk een knuffel. Zo kun je all the way gaan en een supergrote teddybeer kopen voor in de hoek van de kamer of een klein konijnen knuffeltje met lange oren. Voor een baby of een nog heel jong kind is een knuffeldoekje ook zeker een aanrader. Wanneer je een leuke hebt gevonden wordt het vaak al snel het beste speelmaatje van de kleine. 

Glimlachende Baby Die Op Witte Mat Ligt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *