Bizar verhaal, maar waar

Het klink heel bizar, maar er is een regenhoed heren gevonden in het regenwoud. Nu is natuurlijk de vraag hoe deze hoed daar is beland en wie deze heeft achtergelaten. Wij hebben wel een beeld van de persoon die dit heeft kunnen achterlaten maar wij weten nog niet zeker of dit de juiste persoon is. We horen dook dat deze persoon waarschijnlijk meer moest doen om in dit gedeelte van het regenwoud te komen. Het is een gedeelte heel diep in het regenwoud. Op die manier lijkt het steeds vreemder te worden dat er zo diep in het regenwoud een regenhoed heren is aangetroffen. Er moet toch een verklaring zijn voor deze rare vondst.

De vinder heeft vermoedens

De regenhoed heren is gevonden door een medewerker van een bedrijf. dit bedrijf houdt zich bezig met het kappen van het regenwoud en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden van expansie. Hij zegt er wel bij dat dit de eerste keer is dat er iemand is geweest in dit gedeelte van het regenwoud. Er zijn ook nooit notities gemaakt van een excursie zo diep in het regenwoud. Op die manier kunnen wij ook begrijpen dat het misschien niet heel handig is om dit goed te maken.

Werken aan verbetering en nieuwe oplossingen

Hopelijk kunnen wij begrijpen dat er meer mensen zijn die met ons samen een mooie zaak tot een einde kunnen brengen. Het mysterie van de regenhoed heren blijkt steeds meer mensen bezig te houden. Wij willen namelijk ook weten wat er gebeurd met deze oplossing. We hopen ook dat er steeds meer mensen zijn die met ons kunnen werken. We wachten even af wat er gebeurd als er mensen zijn die met ons bewegen. Laten w er samen een mooi onderzoek van maken en kijken wat voor mysteries het regenwoud nog meer voor ons in petto heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *