Alles wat je wil weten over het merk Tommy Hilfiger

tommy hilfiger horloge

Tommy Hilfiger is een Amerikaans mode- en designbedrijf, dat luxe producten voor de moderne consument levert zoals mannen-, vrouwen- en kinderkleding, sportkleding, denim, accessoires, sieraden, horloges en parfums. In dit artikel gaan we in op hoe het merk is ontstaan en zoomen we in op de horloges van Tommy Hilfiger.

Ontstaan van het merk

Toen Tommy achttien jaar oud was begon hij al in de detailhandel met het ontwerpen van kleding. Zo kocht hij spijkerbroeken op in New York die hij personaliseerde en doorverkocht in een eigen winkel in zijn woonplaats Elmira. Helaas werd zijn winkel verwoest door een orkaan, dit zorgde ervoor dat hij zich inschreef op de universiteit om economie te studeren. Terwijl hij dit deed opende hij daarnaast een aantal succesvolle winkels waarvoor hij zijn eigen kledinglijn ging ontwerpen. In 1985 richtte hij de Tommy Hilfiger Corporation op en lanceerde zijn eerste eigen mannencollectie. In 1999 begon hij met het ontwerpen en verkopen van horloges; een passie die hij van zijn vader, een horlogemaker, erfde. 

De horloges van het merk Tommy Hilfiger

Tommy horloges staan voor kwaliteit, eigentijdse elegantie en een verfijnde smaak. Door de aandacht voor detail en het gebruik van de beste materialen is ieder Tommy Hilfiger horloge een modieus accessoire voor zowel man als vrouw. Het merk onderscheid zich met zijn horloges door de geweldige combinatie van een stijlvol ontwerp en hoge kwaliteit. Die klasse en kwaliteit is in ieder design terug te zien. De horloges kunnen hierdoor bij vele gelegenheden worden gedragen. Heb je een feestje? Draag dan je Tommy horloge! Ga je aan het werk? Draag dan ook je Tommy horloge! De horloges zijn daarnaast ook gewoon casual te dragen. Een heel veelzijdig horloges, die tijdloos is en waarmee je jaren vooruit kan.

Naast dat de kleding van het merk Tommy Hilfiger, zijn de horloges dus ook erg populair onder de bevolking. En zoals je hebt kunnen lezen is dat niet voor niets! Ben je nou geïnspireerd geraakt en zit je eraan te denken om een Tommy horloge te kopen? Neem dan vooral even een kijkje op Excluso.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *