6 manieren om quarantaine te overleven met kinderen

Dus, je zit thuis vast met je kinderen tijdens een nationale noodsituatie. Je niet naar de film of naar je favoriete park of uit eten gaan. Dus, wat doe je met de uren die vrij hebt? Hier zijn enkele ideeën die u gezond houden tijdens deze stressvolle en onzekere tijd.

1. Lees meer

Dit zou een geweldige tijd om stof uit de boeken die u hebt zin om te lezen voor maanden (of jaren). Stapel op je bed of de bank met de kinderen en laat ze hun eigen boeken lezen. Op dit moment kun je in sommige delen van de wereld twee maanden Kindle Unlimited gratis krijgen.

2. Browse online kleding winkels

Als de verveling echt toeslaat kun je nog altijd samen naar online kleding winkels kijken. Misschien dat je alvast dingen voor de zomer kunt shoppen. Er zijn veel leuke kinderkleding merken als name it en vingino. Op deze manier kun je toch kleding kopen.

3. Breng tijd buiten door

Je hoeft niet bij mensen te zijn om buiten te zijn. Maak een wandeling in uw buurt (zolang u een veilige afstand houdt), buiten op de veranda zitten meteen kop thee, een gezinsfietstocht maken of rondrijden en een open veld of een minder bevolkt gebied vinden om de frisbee te gooien of te vangen.

4. Game avond (of dag)

Zet de elektronica weg en trek je verwaarloosde verzameling bordspellen tevoorschijn. Als je kinderen te oud zijn geworden voor de games die je hebt, probeer dan nieuwe regels te verzinnen die elke speler zullen uitdagen.

5. Houd een normaal schema

Hoewel er een sterke verleiding om uw kinderen te laten lopen voor de komende twee tot vele weken, is het het beste voor hun psychologische welzijn (en de jouwe) dat ze een voorspelbaar schema te volgen. Dit is vooral handig voor degenen die zullen beginnen met het doen van schoolwerk op afstand.

6. Mediteren

Neem een paar minuten elke dag om jezelf te centreren voordat je de dag begint. Motiveer uw kinderen om hier ook aan mee te doen als u wilt, maar zorg ervoor dat u even de tijd neemt om te mediteren om een gevoel van vrede te vinden. Het zal je niet alleen helpen met de taken die je moet uitvoeren, maar het zal helpen verlichten stress van uw kinderen ook.